Zoznámte sa čo sa týka Vegetariánstva vedeli ste o tom že môžete dosť ušetriť ja som si tak raz prečítala článok a potom som zrealizovala nákup a odkladala ústrižky od nich. Cirka za rok Vegetariánskej stravy by vás to mali ušetriť aj  300 eur. Lebo keď si to tak zoberieme do úvahy mäso je niekoľko násobne drahšie ako napríklad sója či pohánka a pod. Pokiaľ ste prísny Vegetarián že používate aj mliečne výrobky nie mäso ste si vedomí že máte dostatok bielkovín. Máme rôzne štýly stravovania či už by išlo o stravovanie cesta cez päť elementov alebo Raw stravu či cez rôzne diéty myslím že najlepšia najzdravšia cesta je cez 5 elementov a čisto Vegetariánska. Aj dnes to je 10.7 je vonku pekelne teplo to človeku ani nič skoro nejde dole krkom ako sa povie len pijete a pijete vodu ako ťava na púšti. Môj kamoš jeden je na hlavičku mám síce veľa kamarátov aj baby kamošky.

varme si doma

No toto je fakt chlap za všetky drobné. On hazarduje čo sa týka zdrvia je len holé rožok z nátierkou LUNTER a poprípade ide sa najesť do nejakej putiky na zalievanú Čínsku polievku. On vôbec neje normálne ani ovocie ani zeleninu že nemá zuby a je to drahé a bla bla dokola to isté toho by neprehovoril ani vedec ktorý by mu povedal o samotnej výžive ako takej. Ja tiež sa roky rokúce zaoberám výživou čo je akosi pre mňa najlepšie. Jedného dňa si chcem dať zistiť krvnú skupinu. Mali sme ju pred rokmi zistenú ale sa to nejako zapotrošilo nie som si na sto percent istá. Ja aj keď nemám svoje deti chcem kúpiť raz knihu Výživa podľa 5 elementov pre deti a matku. Smerovať týmto smerom a smerom Vegetariánstva a naučiť to ľudí. Chcem aby ste spoznali čo je pre vás vhodné. Ako správny smer odporúčam na začiatok strava podľa krvných skupín to je taký krok ku zdraviu.

spoznávanie sa správny smer

Pozrime sa na kúsok čo sa týka stravovania podľa 5 elementov razíme tak novú cestu resp. smer k poznaniu novej etapy. Do popredia sa stavia energetické pôsobenie a tiež nám ukazuje ako cielene odráža pocity aj k prístupu ku každému človeku aj sebe samému. V čínskej náuke o stravovaní nie sú žiadne zákazy či príkazy . Čiže naše stravovacie návyky resp. zvyklosti sa menia jednoducho tým že sa viac naučíte. Logicky systém tzv. 5 elementov umožňuje chudnutie aj hlbšie pochopenie jednostranných a k tomu zdraviu nebezpečných zlozvykov a otvára nám novú cestu k dobrému pocitu a radosť a obrovské šťastie zo života. JING  tela a JANK aký je v tom rozdiel. JANG  predstavuje ČCHI vo svetle ako deň. Čiže slnko aj modrá obloha tento aktívny materiál patrí mužský materiál je aktívny a podobne. JIN je zase žena. Na telesnej úrovni znamená to JANG to je ĆCHI  a tiež teplo vtedy to je pre organizmus znamená udržiava ho tak na žive to platí aj pre naše pocity či duševnú pohodu. Ako teda vzniká choroba ako taká že nemáme vyrovnanú harmóniu JANG A JIN. Posilnime si organizmus.